Easy of use - Touch Series

Easy of use - Touch Series

Piesa cea mai importanta a conceptului operational – cel mai inalt nivel de eficienta datorita sistemul de control simplu tip touchscreen.

Modelele cele mai noi ale sistemelor noastre de raze X digitale sunt acum disponibile ca versiune Touch – o inovatie reala.

 

Panoul integrat de control tactil in bratul de control utilizeaza toate avantajele tehnologiei digitale, in special sprijinite de functia “CONAXX TOUCH” si a sofware-ului de achizitie. Operatiile executate de utilizator sunt mult simplificate printr-un flux de lucru ideal, manipulare simpla iar alegerea pacientului la sistemul de raze X este directa.

Ecranul integrat cu sistemul tactil consolideaza de asemenea avantajele pozitionarii pacientului la sistemul CONAXX. Mai mult, utilizatorul are acces la toate informatiile relevante ale pacientului direct din sistemul de raze X.

 

De fapt, controlul generatorului, selectia pacientilor si selectia operatiunii de lucru poate fi facuta direct din sistem. De aceea, camera de raze X este lasata acum doar pentru initierea expunerii.

Utilizatorul primeste o prima impresie a calitatii imaginii printr-o previzualizare CONAXX la unitatea de raze X si daca este necesara o a doua expunere se poate face imediat. Dupa ce imaginea a fost trimisa pentru vizualizare, prezentarea generala a pacientului este disponibila din nou.

Pozitia unitatii de raze X poate fi reglata usor cu butoane amplasate ergonomic pe panoul de control.

 

Top 5 Caracteristici Produs

Conceptul sistemului de control: Sistem de control inovativ si foarte simplu prin tehnologia tactila care include suport pentru fluxul de lucru prin  control “CONAXX TOUCH” si prin achizitia unui sofware aferent.

Ajutor de pozitionare radiologica direct la sistem.

Selectia pacientului, a operatiunii de lucru si generarea controlului direct prin ecranul tactil.

Prima previzualizare a sistemului este disponibila imediat dupa expunere

Fluxul de lucru ideal simplifica operatiile digitale. 

Nu exista documente adaugate.