FCR PRIMA T2

FCR PRIMA T2

Procesare ultra-rapida

FCR PRIMA T2 este un cititor de masa ce permite citirea a maxim 73 IP-uri/ora. In modul high speed (5 pixeli/mm), viteza este imbunatatita cu aproximativ 70% comparativ cu FCR PRIMA T (numai IP-urile 14″ × 17″ si 14″ × 14″). Ca orice alt echipament Fujifilm, echipamentul FCR PRIMA T2 este usor de utilizat. Acesta contribuie la reducerea timpului de asteptare al pacientilor si imbunatatirea substantiala a eficientiei fluxului de examinari.

Design dedicat salvarii spatiului 

FCR PRIMA T2, cu design-ul usor si compact pentru utilizare pe masa, poate fi asezat pe birou, raft, sau oriunde spatiul disponibil este limitat. Cum este un cititor digital, nu necesita camera obscura si nici procesor automat de filme. FCR PRIMA T2 poate fi instalat in vechea camera obscura pentru a nu modifica fluxul de lucru in departamentul de imagistica. 

Imagini stabile de foarte buna calitate

Cu toate ca este un echipament compact, calitatea imaginii este aceeasi cu cea produsa de restul echipamentelor din gama FCR. Image Intelligence™, tehnologia proprietara Fujifilm de procesare a imaginilor, imbunatateste contrastul si rezolutia imaginii fara deteriorarea detaliilor. FCR PRIMA T2 ofera posibilitatea unui diagnostic exact prin oferirea de imagini stabile si o calitate a imaginii optima.