Swiveling arm system - PEDS 600

Swiveling arm system - PEDS 600

Sistem radiologic U-ARM pentru radiologie analogica si digitala – in combinatie cu un tabel din seria XP solutia ideala.

 

PEDS 600 este un sistem de radiografie stat-of-the-art, inclusiv un generator invertor controlatde microprocesor din seria PROVARIO HF. Datorita designului compact sistemul este ideal pentru orice fel de tehnici de examinare in aplicatii ortopedice, chirurgicale si traumatologie unde spatiul minim necesar este de o importanta vitala.

 

Pentru a asigura un flux de lucru rapid, controlul digital automat de expunere (AEC) si programatorul anatomic (APR) fac parte din pachet.

 

In conformitate cu cerintele individuale ale utilizatorilor, pediatrie 600 poate fi personalizat ca un sistem bazat pe caseta analog sau un complet digital DR. In cazul unei configuratii DR, standul U-arm va fi echipat cu un detector plat cum ar fi PROTEC RAPIXX. Prin utilizarea software-ului de achizitie de imagine CONAXX din PROTEC, toate avantajele de cea mai recenta tehnologie digitala se realizeaza la extindere completa: flux de lucru optim, impreuna cu un control centralizat al generatorului de raze X si detectorul CONAXX ofera expuneri de raze X care pot oferi un diagnostic in cateva secunde.

 

Sistemul este disponibil si cu alte versiuni PROTEC RAPIXX flat panel si poate datorita sistemului modular set-up, de asemenea, modernizate individual cu optiuni de software suplimentare pana la un PACS (de exemplu, PROPAXX). Ca un accesoriu recomandabil, va sugeram orice versiune de serie PROGNOST XP mobil pentru mesele cu raze X.

Modele disponibile:

PEDS 600 clasic – solutia noastra analog cu caseta Bucky pentru film si casete CR.

PEDS 600 – DR clasic – solutia noastra digitala cu detector Bucky corespunzator ales

PEDS 600 – DR Touch – solutie high end digitale cu achizitie de imagine integrat prin intermediul touch display cu detector Bucky corespunzator ales.

PEDS 600 sistemele sunt disponibile cu rotatie la stanga sau la dreapta

 

Caracteristici produs

Top 5

Design compact

Asamblare Tube si detector montat la un dispozitiv unic

Calitate superba a imaginilor impreuna cu o doza minima de radiatie

PEDS 600 DR ca sistem digital cu full DICOM compatabilitate

CONAXX ca statie de lucru centrala pentru controlul generatorului si achizitie de imagine atunci cand alegi un DR-model.

 

Gama Standard livrare

Pivotarea bratului suport pentru montarea ansamblului tub Provario HF, generatorde raze X alternativ cu 40, 50, 65 sau 80 kW inclusiv AEC si APR

Tub de raze X cu colimator manual.

Cabluri de inalta tensiune

Sistem DOSE pentru masurarea produsului

Diferite unitati detectoare (DR – flatpanel care include DR- bucky potrivite cu 3 campuri AEC, camere in versiunea DR)

CONAXX include conexiunea generatorului de raze X (in versiunea DR)

Usor de utilizat

Functionarea sistemului, controlul generatorului de raze X si aplicatiile software sunt combinate intr-o singura consola care furnizeaza fluxul de lucru optim prin CONAXX.

Usor mobil, brat al unitatii pivotant cu frane electromagnetice

Colimator rotativ

Elemente de control sunt pozitionate ergonomic

In combinatie cu o masa de pacient mobila, sistemul devine unul Bucky.

Optiuni/Accesorii (abstract)

Seria PROGNOST XP mobila cu masa pentru pacienti plutitoare, de asemenea disponibila intr-o versiune motorizata ajustabila pe inaltime (chiar actionata pe baza de baterie)

Alte module software CONAXX

PROPAXX sistem sofware imagistic medical. 

Nu exista documente adaugate.