Servicii

Service si intretinere aparatura medicala roentgen si imagistica medicala

Suntem autorizati sa efectuam activitati de service si intretinere pe o gama larga de echipamente roentgen - echipamente de radiologie clasica, interventionala, imagistica medicala: MRS, BuckyDiagnost, Practix, DuoDiagnost, TeleDiagnost, OmniDiagnost, MultiDiagnost, Integris, CT Aura, CT Brilliance si multe altele. Pentru orice reparatie efectuata se acorda o garantie de 6 luni, iar pentru piesele speciale garantia ajunge la 12 luni. 

Proiectare/consultanta si management de proiect pentru pregatirea spatiilor in vederea instalarii echipamentelor medicale (radiologice, imagistica medicala, IT).

Avind la baza experienta acumulata in proiectarea a peste 400 de locatii pe tot teritoriul Romaniei, PHM ofera aceste servicii la un inalt nivel de profesionalism. 

Dezinstalare/Instalare aparatura medicala roentgen
Dispunem de cunostintele si dotarile necesare pentru aceste tipuri de activitati. PHM este autorizata de catre CNCAN si Ministerul Sanatatii sa execute astfel de lucrari. 

Eliberarea buletinelor de masuratori pentru autorizarea camerelor de radiologie 
Interventie rapida, eficienta si profesionalism. 

Pe langa punctul de lucru central din Bucuresti, dispunem de alte doua locatii fixe in tara (Cluj Napoca si Iasi), putind astfel interveni la solicitarile venite din orice parte a tarii in scurt timp.

Pentru a putea asigura servicii de calitate, firma noastra a investit in dotarea personalului cu echipamente de masura si scule de ultima generatie specifice acestor activitati. 

De asemenea punem accent pe perfectionarea continua a cunostintelor personalului nostru care, pe langa experienta acumulata in cei peste 8 ani pe aceasta piata, a fost scolarizat si instruit periodic la principalele companii de profil.