Solutii

Societatea noastra, in calitate de partener Merge Healthcare, va ofera solutii personalizabile pentru stocarea imaginilor DICOM produse de echipamentele radiologice existente in spital. 

Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra am creat solutii standard care sunt complet modificabile la cerere:

Solutie de digitalizare bazata pe scanner VIDAR sau cititor de placi fosforice CR si statie de stocare si vizualizare eFilm.

Solutie completa de calcul pentru protezare(ortopedie)
Se bazeaza pe un scanner VIDAR sau un cititor de placi fosforice CR, statie de stocare si vizualizare eFilm si statie de planning Merge Ortho.

Solutie completa procesare imagine pentru mamografie
Se bazeaza pe un scanner VIDAR sau un cititor de placi fosforice CR, statie de stocare si vizualizare eFilm si statie de vizualizare Merge Mammo. Solutia se poate completa cu monitoare de inalta rezolutie EIZO sau TOTOKU.

Proiectare, ofertare si realizare solutii integrate complete RIS si PACS. 

Proiectare, ofertare si realizare retele de calculatoare clinici si spitale. 

La cerere se pot asigura servicii de scanare a filmelor radiologice existente in spital. Filmele radiologice in timp isi pierd calitatile. Avantajul acestei solutii este ca se elimina spatiul de stocare a filmelor din spital, iar timpul de cautare a unui pacient in baza de date se reduce considerabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.